Stichting Muziek Voor Ieder Kind – Kanaleneiland Zuid

IMG_20190719_190817

Kanaleneiland Zuid

Op onze locatie Bij Bosshardt bieden wij groepslessen piano aan. Pianoles is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze instrumentale cursus krijg je in een groepje van 2-3 leerlingen les van onze enthousiaste en vakkundige docent Christoffel. De les duurt 30-45 minuten, afhankelijk van hoe groot jouw groepje is. Een heel cursusjaar heeft 37 lessen maar je kan op elk moment instromen. Wil je liever een ander instrument leren? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Adres: 
Marco Pololaan 10, vlak naast het politiebureau.

Muziek voor Ieder Kind; onze naam zegt het al. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om muziekles te volgen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de Gemeente Utrecht. Als je kind een U-pas heeft, hoeven ouders zelf niet voor de lessen te betalen. Met het tegoed van de U-pas betaal je een deel van het cursusgeld en het Jeugdfonds Cultuur betaalt de rest. Zo kan je kind jaar in jaar uit, tot zijn of haar 18e pianoles of gitaarles krijgen van ons. Klinkt goed toch?

Het tarief voor een heel cursusjaar is €695,-.
Is de prijs voor jou te hoog? Neem contact op, wij vinden een oplossing!

U-pas: Met een U-pas betaal je zelf niets voor de lessen. Wij vragen voor je dochter of zoon subsidie aan bij het Jeugdfonds Cultuur
Geen U-pas: Het Jeugdfonds biedt subsidie voor ouders die zich net boven de U-pasgrens bevinden.

Enthousiast geworden en wil je een proefles piano volgen op onze locatie Bij Bosshardt? Schrijf je hieronder in voor een gratis proefles!
Inschrijven

In samenwerking met:

Wanneer en welke cursus?

Vrijdag
Pianoles
Docent:
Christoffel Zuiddam
Tijdstip: tussen 14.15 en 17.15 uur

Muzieklessen in Kanaleneiland!

Schrijf je kind nu in!

Onze docente Pinar heeft heel veel zin om de lessen te geven!