Muziek Voor Ieder Kind – Wittevrouwen

welkom uncoated

Wittevrouwen

Woon je in Wittevrouwen of Utrecht Centrum en wil je graag op muziekles? Bij Muziek Voor Ieder Kind is dit mogelijk. We geven les in het theater van Zimihc in Wittevrouwen. Deze locatie bevindt zich midden in de wijk en is uitstekend bereikbaar met de bus, auto en natuurlijk de fiets. 

Welke muzieklessen worden er op deze locatie gegeven? 

  • Dwarsfluitles
  • Pianoles
  • Zangles

Hoe werken we?
Op deze locatie kunnen leerlingen individueel les krijgen of in groepjes van twee of drie. We sluiten aan bij de interesse van het kind, de leeftijd, het niveau en de belevingswereld. Uiteraard hebben we in alle lessen ruimschoots aandacht voor het ontwikkelen van een goede techniek, hebben we oog voor de houding en het leren lezen van de muzieknotatie, bijvoorbeeld noten. Leerlingen kunnen ook leren aan de hand van een grafische notatie, tablatuur (gitaar) of een akkoordenschema.  

Naast het werken met creatieve werkvormen, werken onze docenten met een lesmethode en leuke speelstukken. In de lessen besteden we veel aandacht aan samenspel. Ook kunnen kinderen elk jaar meedoen aan de leerlingenuitvoering. Dit is een mooi moment om te kunnen laten zien wat leerlingen geleerd hebben. De leerlingenuitvoering is voor zowel leerlingen als ouders en opa’s en oma’s een feestelijke gebeurtenis.

Kinderen vanaf 4-5 jaar kunnen bij ons op les. Het thuis oefenen van de liedjes en stukken vormt een belangrijk onderdeel van het leren beheersen van het instrument. Als een kind dagelijks – afhankelijk van de leeftijd – tussen de 10 en 30 minuten oefent, dan boekt de leerling goede resultaten. 

Muziek Voor Ieder Kind
Is het lesgeld voor jou een probleem? Met een U-pas kun je een deel van het lesgeld betalen. Meer informatie vind je op www.u-pas.nl. Bovendien kom je met een U-pas direct in aanmerking voor subsidie van het Jeugdfonds Cultuur. Hierdoor betaal je zelf niets voor de lessen. Ook als je tijdelijk minder te besteden hebt, kom je in aanmerking voor subsidie van het Jeugdfonds Cultuur. Wij begeleiden de gehele aanvraag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag en zorgen ervoor dat – hoe jouw situatie ook is – je kind muziekles kan volgen. 

Proefles
Enthousiast geworden? Meld jouw kind nu aan voor een proefles!

Inschrijven

In samenwerking met:

Wanneer en welke cursus?

Woensdag

Pianoles
Docent:
Jonas Hörmann
Tijdstip: tussen 14.30 en 18.30 uur

Pianoles
Docent: Martin Scheppink
Tijdstip: tussen 14.30 en 18.30 uur

Zangles
Docent: Lea Zantinge
Tijdstip: tussen 16.00 en 18.30 uur

Vrijdag
Pianoles
Docent:
Hanna Zomerplaag

Tijdstip: tussen 14.30 en 18.30 uur

Dwarsfluitles
Docent:
Mila Bosch
Tijdstip: tussen 14.30 en 18.30 uur

Tarieven

  • Proefles І 1 les van 30 minuten І € 22,50
  • introductiecursus І 10 lessen van 20 minuten І € 227,-
  • introductiecursus І 10 lessen van 30 minuten І € 341,-
  • individueel І 37 lessen van 30 minuten І € 1176-
  • individueel І 37 lessen van 20 minuten І € 784,-
  • duoles І 37 lessen van 30 minuten І € 750,-

Muziekles in Wittevrouwen!

Schrijf je kind nu in!

Onze muziekdocente Kira heeft veel zin om de lessen te geven!