Instrumentale lessen

Piano, viool, gitaar, blok- en dwarsfluit; Muziek voor Ieder Kind biedt instrumentale lessen én zanglessen aan onder begeleiding van enthousiaste en vakkundige docenten.
Deze cursussen zijn voor kinderen van 2 tot 18 jaar en starten bij voldoende aanmeldingen.

Pianoles

In de pianoles leer je snel vertrouwd te worden op de toetsen. Als beginner kun je binnen een paar lessen al een liedje leren. Ben je gevorderd, ook dan helpen we je graag om je verder te ontwikkelen. We werken aan een goede techniek…

Learn more

Vioolles

In de vioollessen leer je naast een goede basistechniek al vanaf het begin hoe leuk het is om samen te spelen. Dit doe je met je docent of met een andere leerling in de duo-cursus. Streekbeheersing, lichaamshouding en toonvorming zijn essentieel bij het vioolspelen.

Learn more

Gitaarles

Met de gitaar kun je alle kanten op. Je kunt zowel in je eentje een liedje spelen, als samenspelen met anderen. Ook is het mogelijk jezelf te begeleiden. Bovendien kun je akoestisch of elektrische gitaar leren spelen. In de lessen wordt aandacht besteed aan een goede techniek, maar ook aan noten lezen, luisteren en improviseren.

Learn more

Blokfluitles en dwarsfluitles

De blokfluit is een prachtig instrument waarmee je al snel leuke liedjes kunt spelen. Bovendien is het leren van de blokfluit een uitstekende voorbereiding om dwarsfluit te leren spelen. Je kunt op deze instrumenten zowel van blad spelen als improviseren. Ook kun je je eigen liedjes maken onder begeleiding van onze enthousiaste docente.

Learn more

Locaties

Utrechtse Schoolvereniging (Utrecht-Oost) Frans Halsstraat 22A

Zimihc (Wittevrouwen) Bouwstraat 55

Cereolfabriek (Oog in Al) Everard Meijsterlaan 1B

Pieterskerkhof (Centrum) Pieterskerkhof 10

Bredeschool Hart van Noord (Kanaleneiland) Trumanlaan 60D

Bredeschool Hoograven, Duurstedelaan 18

Schrijf uw kind nu in!

Schrijf uw kind NU in voor een proefles of neem contact op voor meer informatie.