Stichting Muziek Voor Ieder Kind – Hart van Noord

bredeschool2

Hart van Noord

Op de Brede School Hart van Noord bieden wij groepslessen piano, gitaar, ukelele en percussie aan. Ook werken wij op deze locatie nauw samen met de organisatie Samen Doen Na Schooltijd (SDNS) om muziekles te faciliteren.
Pianoles, gitaarles, en ukelele-les is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Met percussieles kan je vanaf 4 jaar starten. Ook zijn er mogelijkheden om van percussie door te stromen naar drumles op een latere leeftijd.
In deze instrumentale cursussen krijg je in een groepje van 2-3 leerlingen les van onze enthousiaste en vakkundige docenten Andrew, Kasper en Freek. De les duurt 30-45 minuten, afhankelijk van hoe groot jouw groepje is. Een heel cursusjaar heeft 37 lessen maar je kan op elk moment instromen. Wil je liever een ander instrument leren? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Adres:
Trumanlaan 60, vlakbij Winkelcentrum Nova.

Muziek voor Ieder Kind; onze naam zegt het al. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om muziekles te volgen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de Gemeente Utrecht. Als je kind een U-pas heeft, hoeven ouders zelf niet voor de lessen te betalen. Met het tegoed van de U-pas betaal je een deel van het cursusgeld en het Jeugdfonds Cultuur betaalt de rest. Zo kan je kind jaar in jaar uit, tot zijn of haar 18e pianoles of gitaarles krijgen van ons. Klinkt goed toch?

Het tarief voor een heel cursusjaar is €695,-.
Is de prijs voor jou te hoog? Neem contact op, wij vinden een oplossing!

U-pas: Met een U-pas betaal je zelf niets voor de lessen. Wij vragen voor je dochter of zoon subsidie aan bij het Jeugdfonds Cultuur
Geen U-pas: Het Jeugdfonds biedt subsidie voor ouders die zich net boven de U-pasgrens bevinden.

Enthousiast geworden en wil je een proefles piano, gitaar, ukelele of percussie volgen in Hart van Noord? Schrijf je hieronder in voor een gratis proefles!
Inschrijven

In samenwerking met:

Wanneer en welke cursus?

Donderdag
Piano- en gitaarles
Docent:
Andrew Waterman
Tijdstip: tussen 14.30 en 18.30 uur


Gitaar- en ukelele-les
Docent:
Kasper van Dijk
Tijdstip: tussen 14.30 en 18.30 uur

Pianoles
Docent: Freek Rotman
Tijdstip: tussen 14.30 en 18.30 uur

Muzieklessen in Kanaleneiland!

Schrijf je kind nu in!

Onze docente Pinar heeft heel veel zin om de lessen te geven!