Zangles

Versie 2 (12)

Zangles

Zangles
Tijdens de zangles worden alle mogelijkheden van de eigen stem ontdekt. Samen met de docent werk je aan een goede zangtechniek. Zo begint de les altijd met een warming-up waarin aan oefeningen gewerkt wordt om de stem goed te leren gebruiken. Daarnaast zing je verschillende songs in diverse stijlen en talen.

Lessen zang en pianobegeleiding
Ook is het mogelijk te kiezen voor lessen zang- en pianobegeleiding. Hier leer je jezelf te begeleiden op de piano. Er is ruimschoots aandacht voor het ontwikkelen van een goede zangtechniek. Daarnaast komt het spelen van akkoorden aan bod op verschillende grooves.

Wat repertoire betreft ligt het voor de hand om popliedjes te leren. Onze docente heeft een uitstekend overzicht van de popsongs van dit moment. Maar naast popliedjes is het ook mogelijk jezelf te begeleiden in andere stijlen, zoals jazz, blues, rock of country.

Het thuis oefenen van de liedjes en stukken vormen een belangrijk onderdeel van de pianoles. De ervaring leert dat kinderen die dagelijks – al naar gelang de leeftijd – tussen de tien en dertig minuten oefenen, de beste resultaten boeken.

Inschrijven

Info

Dag:  Woensdag
Docent:  Tess Ringeling
Locatie:  Basisschool USV, Frans Halsstraat 22A

Tarieven:
€280,- voor tien lessen van een half uur (introductiecursus)
€966,- voor 37 lessen van een half uur, individueel
€643,- voor 37 lessen van twintig minuten, individueel
€602,- voor 37 lessen van een half uur, duoles
€402,- voor 37 lessen van twintig minuten, duoles

Reviews

De zanglessen worden gegeven op de woensdag en vinden plaats aan de Frans Halsstraat 22A

Schrijf je kind nu in!

Schrijf je kind NU in voor een proefles of neem contact op voor meer informatie.