Zangles

Versie 2 (12)

Zangles

Zing jij het liefst de hele dag door? Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt doen met je stem? Of vind je het gewoon leuk om alleen of in een groep te zingen? Meld je kind dan aan voor zangles bij Muziek voor Ieder Kind! 

Onder begeleiding van onze enthousiaste en vakkundige docenten ga je aan de slag met zang en stem.

Wat leer je in de zangles? 

  • Je ontwikkelt een goede techniek; we beginnen daarvoor elke les met een goede warming-up 
  • Je traint je gehoor
  • Je leert nieuwe liedjes in verschillende muziekstijlen en talen
  • Je leert meerstemmig zingen, samen met je docente of met andere leerlingen
  • Als je dit wilt kun je je eigen liedje maken  

Hoe werken we?
Bij Muziek Voor Ieder Kind werken we met een lesmethode en leuke speelstukken die passen bij de interesse van het kind, zijn of haar niveau en zijn of haar ontwikkelingsfase. Met noten lezen beginnen we doorgaans als het kind in groep 3 zit. We luisteren naar de wensen van de leerling en sluiten hier zo goed mogelijk op aan. Daarnaast dragen we graag ideeën aan. In de lessen besteden we veel aandacht aan samenspel. Ook kunnen kinderen elk jaar meedoen aan de leerlingenuitvoering. Dit is een mooi moment om te kunnen laten zien wat leerlingen geleerd hebben. De leerlingenuitvoering is voor zowel leerlingen als ouders en opa’s en oma’s een feestelijke gebeurtenis.

Het thuis oefenen van de liedjes en stukken vormt een belangrijk onderdeel voor het leren beheersen van het instrument. Als een kind dagelijks – afhankelijk van de leeftijd – tussen de 10 en 30 minuten oefent, dan boekt de leerling goede resultaten.  

Groepslessen of individueel
Op een aantal locaties is het mogelijk om individueel les te krijgen. Op alle locaties zijn groepslessen mogelijk. In het overzicht hiernaast vind je hier per locatie meer informatie over.  

U-pas en Jeugdfonds Cultuur
Is het lesgeld voor jou een probleem? Met een U-pas kun je een deel van het lesgeld betalen. Meer informatie vind je op www.u-pas.nl. Bovendien kom je met een U-pas direct in aanmerking voor subsidie van het Jeugdfonds Cultuur. Hierdoor betaal je zelf niets voor de lessen. Ook als je tijdelijk minder te besteden hebt, kom je in aanmerking voor subsidie van het Jeugdfonds Cultuur. Wij begeleiden de gehele aanvraag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag en zorgen ervoor dat – hoe jouw situatie ook is – je kind muziekles kan volgen. 

Introductiecursus
Het is mogelijk om te beginnen met een introductiecursus van tien lessen. Zo kan je kind ervaren of er een klik is met de docent en of het instrument bij je kind past.   

Enthousiast geworden? Meld je kind dan nu aan voor een vrijblijvende proefles! 

Inschrijven

Wanneer en waar?

Dinsdag

Docent: Noah Claassen
Locatie: OBS de Klim, Eifel 26

Woensdag

Docent: Lea Zantinge
Locatie: Zimihc Wittevrouwen, Bouwstraat 55

Reviews

Zangles in Utrecht: op dinsdag, woensdag en vrijdag!

Schrijf je kind nu in!

Schrijf je kind NU in voor een proefles of neem contact op voor meer informatie.