Stichting Muziek Voor Ieder Kind – Lunetten

klim

Lunetten

Ben je op zoek naar muziekles in Lunetten? Woon je in Lunetten en wil je graag muziek maken? Bij Muziek Voor Ieder Kind is dit mogelijk. We geven les op basisschool de Klim. Op deze locatie kunnen we in verschillende ruimtes terecht, voor zowel instrumentale lessen als groepscursussen. De Klim bevindt zich midden in de wijk Lunetten en bevindt zich op loopafstand van de andere twee basisscholen in de wijk, namelijk de Spits en Op Avontuur. 

Welke muzieklessen worden er op deze locatie gegeven? 

Hoe werken we?
Bij Stichting Muziek Voor Ieder Kind geven we leerlingen les in groepjes van twee of drie. Het uitgangspunt van de lessen is dat leerlingen leren op een creatieve manier gebruik te maken van hun instrument. We moedigen leerlingen aan om zelf liedjes te maken en te improviseren. In de lessen besteden we veel aandacht aan samenspel. Daarnaast vinden we het belangrijk dat leerlingen hun gehoor trainen.  We sluiten aan bij de interesse van het kind, de leeftijd, het niveau en de belevingswereld. Uiteraard hebben we in alle lessen ruimschoots aandacht voor het ontwikkelen van een goede techniek, hebben we oog voor de houding en het leren lezen van de muzieknotatie, bijvoorbeeld noten. Leerlingen kunnen ook leren aan de hand van een grafische notatie, tablatuur (gitaar) of een akkoordenschema.  

Naast deze creatieve werkvormen, werken onze docenten met een lesmethode en leuke speelstukken.  We luisteren naar de wensen van de leerling en sluiten hier zo goed mogelijk op aan. Daarnaast dragen we graag ideeën aan. Leerlingen kunnen elk jaar meedoen aan de leerlingenuitvoering. Dit is een mooi moment om te kunnen laten zien wat leerlingen geleerd hebben. De leerlingenuitvoering is voor zowel leerlingen als ouders en opa’s en oma’s een feestelijke gebeurtenis.

Op deze locatie kunnen kinderen vanaf 6 jaar bij ons op les. Het thuis oefenen van de liedjes en stukken vormt een belangrijk onderdeel van het leren beheersen van het instrument. Als een kind dagelijks – afhankelijk van de leeftijd – tussen de 10 en 30 minuten oefent, dan boekt de leerling goede resultaten. 

Stichting Muziek Voor Ieder Kind
Voor de lessen op deze locatie krijgen we subsidie van de Gemeente Utrecht. Is het lesgeld voor jou een probleem? Met een U-pas kun je een deel van het lesgeld betalen. Meer informatie vind je op www.u-pas.nl. Bovendien kom je met een U-pas direct in aanmerking voor subsidie van het Jeugdfonds Cultuur. Hierdoor betaal je zelf niets voor de lessen. Ook als je tijdelijk minder te besteden hebt, kom je in aanmerking voor subsidie van het Jeugdfonds Cultuur. Wij begeleiden de gehele aanvraag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag en zorgen ervoor dat – hoe jouw situatie ook is – je kind muziekles kan volgen. 

Proefles
Op deze locatie is een proefles gratis. Meld jouw kind nu aan voor een instrument of cursus!

Inschrijven

In samenwerking met:

Wanneer en welke cursus?

Dinsdag
Pianoles
Docent:
Maya Willemse

Tijdstip: tussen 15.15 en 18.15 uur

Zangles
Docent:
Noah Claassen
Tijdstip:
tussen 15.15 en 18.15 uur

Woensdag
Drum-, gitaar- en ukelele-les
Docent:
Butet Tamba
Tijdstip: tussen 12.40 en 16.40 uur
Vrijdag
Tijdstip: 09.00 – 09.45 uur


Pianoles

Docent:
Saki Afoh
Tijdstip: tussen 15.15 en 18.15 uur

 
Tijdstip: 15.15 – 16.15 uur

Tarieven

  • duoles І 37 lessen van 30 minuten І € 750,-
  • duoles introductiecursus І 10 lessen van 30 minuten І € 225,-

Muziekles in Lunetten!

Schrijf je kind nu alvast in!

Onze docente Sarah Noorlag heeft heel veel zin om de lessen te geven!