Stichting Muziek Voor Ieder Kind – Lunetten

foto_school_met_logo-1200x1000

Lunetten

Op OBS de Klim bieden wij groepslessen drum, piano, gitaar en ukelele aan. Ook geven wij hier de introductiecursus ‘kom en maak muziek’.
Drum, piano, gitaar en ukelele-les is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze instrumentale cursussen krijg je in een groepje van 2-3 leerlingen les van onze enthousiaste en vakkundige docenten Melle, Pieter of Butet. De les duurt 30-45 minuten, afhankelijk van hoe groot jouw groepje is. Een heel cursusjaar heeft 37 lessen maar je kan op elk moment instromen. Wil je liever een ander instrument leren? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Gedurende onze introductiecursus ‘kom en maak muziek’ maakt je kind kennis met de instrumenten gitaar, piano, ukelele en percussie. Ook wordt er in de les aandacht besteed aan samenspel en kan het zingen van een liedje niet ontbreken! Deze cursus is uitermate geschikt voor kinderen die weinig ervaring hebben met muziekinstrumenten en die (nog) niet weten welk instrument ze willen spelen. Afhankelijk van de aanmeldingen kan de cursus gesplitst worden in twee groepen (5-7jaar en 8-10jaar). De lessen worden gegeven door onze enthousiaste en vakkundige docent Ide.

Adres:
Eifel 26.

Muziek voor Ieder Kind; onze naam zegt het al. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om muziekles te volgen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de Gemeente Utrecht. Als je kind een U-pas heeft, hoeven ouders zelf niet voor de lessen te betalen. Met het tegoed van de U-pas betaal je een deel van het cursusgeld en het Jeugdfonds Cultuur betaalt de rest. Zo kan je kind jaar in jaar uit, tot zijn of haar 18e pianoles of gitaarles krijgen van ons. Klinkt goed toch?

Het tarief voor een heel cursusjaar is €695,-.
Is de prijs voor jou te hoog? Neem contact op, wij vinden een oplossing!

U-pas: Met een U-pas betaal je zelf niets voor de lessen. Wij vragen voor je dochter of zoon subsidie aan bij het Jeugdfonds Cultuur
Geen U-pas: Het Jeugdfonds biedt subsidie voor ouders die zich net boven de U-pasgrens bevinden.

Enthousiast geworden en wil je een proefles piano, gitaar, ukelele of ‘kom en maak muziek’ volgen in Lunetten? Schrijf je hieronder in voor een gratis proefles!
Inschrijven

In samenwerking met:

Wanneer en welke cursus?

Dinsdag
Piano- en zangles
Docent:
Melle Berendsen
Tijdstip: tussen 15.15 en 18.15 uur
Woensdag
Gitaar- en ukelele-les
Docent:
Pieter Wattel
Tijdstip: tussen 15.15 en 18.15 uur
Vrijdag
Piano- en zangles
Docent:
Melle Berendsen
Tijdstip: tussen 15.15 en 18.15 uur
 
Drum-, gitaar- en ukelele-les
Docent:
Butet Tamba
Tijdstip: tussen 15.15 en 18.15 uur
 
Kom en maak muziek
Docent:
Ide Cornelissen
Tijdstip: 15.15 – 16:00 uur en
16:00 – 16:45 uur

Muziekles in Lunetten!

Schrijf je kind nu alvast in!

Onze docente Sarah Noorlag heeft heel veel zin om de lessen te geven!