Voor scholen

141118-163

Voor scholen, aanbod voor leerkrachten

Muziek voor Ieder Kind is er niet alleen voor ieder kind, maar ook voor juffen en meesters! Met onze korte projecten verzorgen wij een regelrechte muziekboost op jullie school, eventueel aansluitend bij het schoolbrede thema.

Lees meer
240119-66

Voor scholen, aanbod voor leerlingen

Wil je als school ervoor zorgen dat er op structurele basis goed muziekonderwijs gegeven wordt Of dat muziek geïntegreerd wordt in jullie onderwijs? Muziek Voor Ieder Kind biedt meerjarige ondersteuning bij de ontwikkeling van muziekonderwijs op jullie school. Ons team heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en uitwerken van een lange leerlijn muziek, die wij met veel plezier naar jullie wensen en onderwijsvisie vertalen.

Lees meer
Versie 2 (7)

Bredescholen: muzieklessen na schooltijd

Werk je op een bredeschool en wil je graag muzieklessen na schooltijd aanbieden? Dat kan! Muziek voor Ieder Kind biedt toffe lessen aan voor elke leeftijdsgroep.
Kinderen van bredescholen kiezen graag voor muziek als naschoolse activiteit en daar willen we jullie best een handje bij helpen!

Lees meer
IMG-20190115-WA0010

Buitenschoolse opvang: muzieklessen op bso’s en kinderdagverblijven

Muziek maken en zich muzikaal uitleven? Kinderen vinden het fantastisch!
Wij geloven stellig in het grote belang van muziek na schooltijd, zodat kinderen hun talenten kunnen ontdekken en zich verder kunnen ontwikkelen op muzikaal gebied. En de bso of het kinderdagverblijf is daar een ideale plek voor!  Speciaal voor bso’s en kinderdagverblijven in alle wijken van Utrecht bieden wij met Muziek voor Ieder Kind verschillende muzieklessen aan onder begeleiding van onze enthousiaste en vakkundige docenten. Deze muzieklessen sluiten aan bij de doelgroep en de visie van de bso of het kinderdagverblijf. Muzikaal maatwerk dus.

Lees meer