Muziek Voor Ieder Kind – Oog in Al

Montessori-basisschool-oog-in-al

Oog in Al

Woon je in Lombok of Oog in al en ben je op zoek naar muziekles in de buurt?  Bij Muziek Voor Ieder Kind kun je op elk moment in het jaar terecht. We geven les op basisschool Montessorischool Oog in Al. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met de bus, auto en natuurlijk de fiets. 

Welke muzieklessen worden er op deze locatie gegeven? 

  • Pianoles  

Hoe werken we?
Op deze locatie kunnen leerlingen individueel les krijgen of in groepjes van twee of drie. We sluiten aan bij de interesse van het kind, de leeftijd, het niveau en de belevingswereld. Uiteraard hebben we in alle lessen ruimschoots aandacht voor het ontwikkelen van een goede techniek, hebben we oog voor de houding en het leren lezen van de muzieknotatie, bijvoorbeeld noten. Leerlingen kunnen ook leren aan de hand van een grafische notatie, tablatuur (gitaar) of een akkoordenschema.  

Naast het werken met creatieve werkvormen, werken onze docenten met een lesmethode en leuke speelstukken. In de lessen besteden we veel aandacht aan samenspel. Ook kunnen kinderen elk jaar meedoen aan de leerlingenuitvoering. Dit is een mooi moment om te kunnen laten zien wat leerlingen geleerd hebben. De leerlingenuitvoering is voor zowel leerlingen als ouders en opa’s en oma’s een feestelijke gebeurtenis.

Kinderen vanaf 4-5 jaar kunnen bij ons op les. Het thuis oefenen van de liedjes en stukken vormt een belangrijk onderdeel van het leren beheersen van het instrument. Als een kind dagelijks – afhankelijk van de leeftijd – tussen de 10 en 30 minuten oefent, dan boekt hij of zij goede resultaten. 

Muziek Voor Ieder Kind
Is het lesgeld voor jou een probleem? Met een U-pas kun je een deel van het lesgeld betalen. Meer informatie vind je op www.u-pas.nl. Bovendien kom je met een U-pas direct in aanmerking voor subsidie van het Jeugdfonds Cultuur. Hierdoor betaal je zelf niets voor de lessen. Ook als je tijdelijk minder te besteden hebt, kom je in aanmerking voor subsidie van het Jeugdfonds Cultuur. Wij begeleiden de gehele aanvraag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag en zorgen ervoor dat – hoe jouw situatie ook is – je kind muziekles kan volgen. 

Proefles
Enthousiast geworden? Meld jouw kind nu aan voor een proefles! 

Inschrijven

In samenwerking met:

Wanneer en welke cursus?

Dinsdag

Pianoles
Docent: Jonas Hörmann
Tijdstip: tussen 14.30 en 18.30 uur

Tarieven

  • Proefles І 1 les van 30 minuten І € 22,50
  • introductiecursus І 10 lessen van 20 minuten І € 227,-
  • introductiecursus І 10 lessen van 30 minuten І € 341,-
  • individueel І 37 lessen van 30 minuten І € 1176-
  • individueel І 37 lessen van 20 minuten І € 784,-
  • duoles І 37 lessen van 30 minuten І € 750,-

Muziekles in Oog in Al!

Schrijf je kind nu in!

Onze docente Pinar heeft heel veel zin om de lessen te geven!