Stichting Muziek Voor Ieder Kind – Leidsche Rijn

Versie 2 (10)

Leidsche Rijn

Muziek voor Ieder Kind; onze naam zegt het al. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om muziekles te volgen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de Gemeente Utrecht. Als je kind een U-pas heeft, zijn de lessen gratis. Dat wil zeggen: ouders hoeven zelf niet voor de lessen te betalen. Met de U-pas betaal je een deel van het cursusgeld en het Jeugdfonds Cultuur betaalt de rest. Zo kan je kind jaar in jaar uit, tot zijn of haar 18e pianoles of gitaarles krijgen van ons. Klinkt goed toch?

Hoe werkt dat?
Op vijf verschillende locaties in Utrecht bieden we onze introductiecursus ‘Kom en maak muziek’ aan en geven we vervolgcursussen. Zo kun je nadat je de cursus ‘Kom en maak muziek’ hebt gevolgd, vioolles, pianoles, ukelele-les krijgen op vijf locaties in Utrecht. In deze vervolgcursussen krijg je in een groepje van 3 krijgen les van een enthousiaste en vakkundige docent.  Wil je na de introductiecursus ‘Kom en maak muziek’ liever iets anders leren? Bijvoorbeeld leren rappen, zingen, of liedjes schrijven? Dit kan allemaal.

Inschrijven

In samenwerking met:

 

Praktische informatie

Wij starten binnenkort met muzieklessen in basisschool de Jazzsingel. Heb je hiervoor interesse? Laat het ons weten. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we al snel starten

Muziekles in Leidsche Rijn!

Schrijf je kind nu in!

Schrijf je kind NU in voor een proefles of neem contact op voor meer informatie.