Aanbod Stichting Muziek Voor Ieder Kind

Versie 2 (7)

Aanbod Stichting Muziek Voor Ieder Kind

Muziek voor Ieder Kind; onze naam zegt het al. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om muziekles te volgen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de Gemeente Utrecht. Als je kind een U-pas heeft, hoeven ouders zelf niet voor de lessen te betalen. Met het tegoed van de U-pas betaal je een deel van het cursusgeld en het Jeugdfonds Cultuur betaalt de rest. Zo kan je kind jaar in jaar uit, tot zijn of haar 18e pianoles of gitaarles krijgen van ons. Klinkt goed toch?

Hoe werkt dat?
Op vier verschillende locaties in Utrecht bieden we instrumentale cursussen aan en in Lunetten ook onze introductiecursus ‘Kom en maak muziek’. Zo kun je pianoles, gitaarles, percussieles en ukelele-les krijgen in de wijken Kanaleneiland (Noord én Zuid), Lunetten en Leidsche Rijn. In deze instrumentale cursussen krijg je in een groepje van 2-3 leerlingen les van een enthousiaste en vakkundige docent. Wil je liever een ander instrument leren dan staat aangegeven op jouw locatie? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Locaties
De lessen geven we op vier verschillende locaties in Utrecht:

Kanaleneiland-Noord
Kanaleneiland-Zuid
Leidsche Rijn
Lunetten

Inschrijven

In samenwerking met:

Over Stichting Muziek Voor Ieder Kind

De commissie noemt Muziek Voor Ieder Kind als een voorbeeld van een aanpak waarbij artistieke en maatschappelijke waarde elkaar versterken

De adviescommissie is enthousiast over de kwaliteit van de aanvraag. Zij waardeert het dat de organisatie kiest voor een duidelijk segment in het muziekonderwijs en blijk geeft van een bevlogen en degelijk opgezette aanpak om muziekonderwijs te realiseren voor kinderen.

Schrijf je kind nu in of neem contact met ons op voor meer informatie!