Aanbod Stichting Muziek Voor Ieder Kind

Versie 2 (7)

Aanbod Stichting Muziek Voor Ieder Kind

Muziek voor Ieder Kind; onze naam zegt het al. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om muziekles te volgen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de Gemeente Utrecht. Als je kind een U-pas heeft, zijn de lessen gratis. Dat wil zeggen: ouders hoeven zelf niet voor de lessen te betalen. Met de U-pas betaal je een deel van het cursusgeld en het Jeugdfonds Cultuur betaalt de rest. Zo kan je kind jaar in jaar uit, tot zijn of haar 18e pianoles of gitaarles krijgen van ons. Klinkt goed toch?

Hoe werkt dat?
Op vijf verschillende locaties in Utrecht bieden we onze introductiecursus ‘Kom en maak muziek’ aan en geven we vervolgcursussen. Zo kun je pianoles en ukelele-les krijgen op vijf locaties in Utrecht. In deze vervolgcursussen krijg je in een groepje van 3 krijgen les van een enthousiaste en vakkundige docent.  Wil je na de introductiecursus ‘Kom en maak muziek’ liever iets anders leren? Bijvoorbeeld leren rappen, zingen, of liedjes schrijven? Dit kan allemaal.

Locaties
De groepslessen geven we op vijf verschillende locaties in Utrecht:

Kanaleneiland-Zuid
Leidsche Rijn
Lunetten
Kanaleneiland-Noord
Wittevrouwen

Inschrijven

In samenwerking met:

Over Stichting Muziek Voor Ieder Kind

De commissie noemt Muziek Voor Ieder Kind als een voorbeeld van een aanpak waarbij artistieke en maatschappelijke waarde elkaar versterken

De adviescommissie is enthousiast over de kwaliteit van de aanvraag. Zij waardeert het dat de organisatie kiest voor een duidelijk segment in het muziekonderwijs en blijk geeft van een bevlogen en degelijk opgezette aanpak om muziekonderwijs te realiseren voor kinderen.

Schrijf je kind nu in of neem contact met ons op voor meer informatie!