Aanbod Stichting Muziek Voor Ieder Kind

Versie 2 (7)

Aanbod Stichting Muziek Voor Ieder Kind

Muziek voor Ieder Kind; onze naam zegt het al. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om muziekles te volgen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de Gemeente Utrecht. Als je kind een U-pas heeft, zijn de lessen gratis. Dat wil zeggen: ouders hoeven zelf niet voor de lessen te betalen. Met de U-pas betaal je een deel van het cursusgeld en het Jeugdfonds Cultuur betaalt de rest. Zo kan je kind jaar in jaar uit, tot zijn of haar 18e pianoles of gitaarles krijgen van ons. Klinkt goed toch?

Hoe werkt dat?
Op vijf verschillende locaties in Utrecht bieden we onze introductiecursus ‘Kom en maak muziek’ aan en geven we vervolgcursussen. Zo kun je nadat je de cursus ‘Kom en maak muziek’ hebt gevolgd, vioolles, pianoles, ukelele-les krijgen op vijf locaties in Utrecht. In deze vervolgcursussen krijg je in een groepje van 3 krijgen les van een enthousiaste en vakkundige docent.  Wil je na de introductiecursus ‘Kom en maak muziek’ liever iets anders leren? Bijvoorbeeld leren rappen, zingen, of liedjes schrijven? Dit kan allemaal.

Inschrijven

Introductiecursus
Kom en maak muziek

Dag: donderdag
Tijdstip: 14-45 – 15.45
Docent: Jesse Brouwer
Locatie: Bredeschool Hart van Noord
Aantal lessen: 8 lessen van 60 minuten
Startdatum: 31 oktober 2019
Prijs:
€74,- voor tien lessen van een uur (introductiecursus)
U-pas: De volledige cursus wordt vanuit het u-pasbudget vergoed
Geen U-pas: Neem contact met ons op. Wellicht komt je kind in aanmerking voor subsidie van het Jeugdfonds Cultuur

Over Stichting Muziek Voor Ieder Kind

De commissie noemt Muziek Voor Ieder Kind als een voorbeeld van een aanpak waarbij artistieke en maatschappelijke waarde elkaar versterken

De adviescommissie is enthousiast over de kwaliteit van de aanvraag. Zij waardeert het dat de organisatie kiest voor een duidelijk segment in het muziekonderwijs en blijk geeft van een bevlogen en degelijk opgezette aanpak om muziekonderwijs te realiseren voor kinderen.

Schrijf je kind nu in of neem contact met ons op voor meer informatie!