Stichting Muziek Voor Ieder Kind – Lunetten

Versie 2 (7)

Lunetten

Muziek voor Ieder Kind; onze naam zegt het al. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om muziekles te volgen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de Gemeente Utrecht. Als je kind een U-pas heeft, zijn de lessen gratis. Dat wil zeggen: ouders hoeven zelf niet voor de lessen te betalen. Met de U-pas betaal je een deel van het cursusgeld en het Jeugdfonds Cultuur betaalt de rest. Zo kan je kind jaar in jaar uit, tot zijn of haar 18e pianoles of gitaarles krijgen van ons. Klinkt goed toch?

Hoe werkt dat?
Op vijf verschillende locaties in Utrecht bieden we onze introductiecursus ‘Kom en maak muziek’ aan en geven we vervolgcursussen. Zo kun je nadat je de cursus ‘Kom en maak muziek’ hebt gevolgd, vioolles, pianoles, ukelele-les krijgen op vijf locaties in Utrecht. In deze vervolgcursussen krijg je in een groepje van 3 krijgen les van een enthousiaste en vakkundige docent.  Wil je na de introductiecursus ‘Kom en maak muziek’ liever iets anders leren? Bijvoorbeeld leren rappen, zingen, of liedjes schrijven? Dit kan allemaal.

Inschrijven

In samenwerking met:

 

Praktische informatie

Dag: nader te bepalen
Tijdstip:  14.30 – 15.30
Docente:  Sarah Noorlag
Locatie: Basisschool de Klim, Lunetten
Aantal lessen:  7
Startdatum: mei 2020
Prijs:
€ 92,50.
U-pas: Met een U-pas worden de lessen geheel vergoed.
Geen U-pas: Het Jeugdfonds biedt subsidie voor ouders die zich net boven de U-pasgrens bevinden. Neem contact op voor meer informatie

Wij willen ieder kind de gelegenheid geven om mee te doen. Is de prijs voor jou te hoog? Neem contact op, wij vinden hiervoor een oplossing.

Muziekles in Lunetten!

Schrijf je kind nu alvast in!

Onze docente Sarah Noorlag heeft heel veel zin om de lessen te geven!