Blokfluit en dwarsfluit

141118-459

Blokfluitles en dwarsfluitles

De blokfluit is een prachtig instrument waarmee je al snel leuke liedjes kunt spelen. Bovendien is het leren van de blokfluit een uitstekende voorbereiding om dwarsfluit te leren spelen. Je kunt op deze instrumenten zowel van blad spelen als improviseren. Ook kun je je eigen liedjes maken onder begeleiding van onze enthousiaste docente.

We werken aan een goede techniek en verder komt het ontwikkelen van gevoel voor ritme, het trainen van je gehoor, noten lezen en vele andere aspecten vanzelfsprekend aan de orde. We werken met een lesmethode die past bij de interesse van het kind, zijn of haar niveau en zijn of haar ontwikkelingsfase. Doorgaans beginnen we met gericht noten lezen als het kind in groep 3 zit.

De ervaring leert, dat hoe verder leerlingen zijn in hun ontwikkelingen, des te sterker ze weten wat ze willen spelen. Dit proces ondersteunen we graag. Dit doen we door goed te luisteren naar de wensen van de leerling en hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. Daarnaast dragen we graag ideeën aan.

Het thuis oefenen van de liedjes en stukken vormen een belangrijk onderdeel van de pianoles. De ervaring leert dat kinderen die dagelijks – al naar gelang de leeftijd – tussen de tien en dertig minuten oefenen, de beste resultaten boeken.

Het kiezen van een goede blokfluit draagt sterk bij aan het speelplezier. Onze docente adviseert je graag in een proefles.

Inschrijven

Info

Dag:  Nader te bepalen
Docent:  Nadia Marak
Locatie:  Basisschool USV, Frans Halsstraat 22A

Tarieven:
€280,- voor tien lessen van een half uur (introductiecursus)
€966,- voor 37 lessen van een half uur, individueel
€643,- voor 37 lessen van twintig minuten, individueel
€602,- voor 37 lessen van een half uur, duoles
€402,- voor 37 lessen van twintig minuten, duoles

Reviews

De blokfluit- en dwarsfluitlessen worden gegeven aan de Frans Halsstraat 22A

Schrijf je kind nu in!

Schrijf je kind NU in voor een proefles of neem contact op voor meer informatie.