Nieuws

Pianodocent Jesse te zien op tv!

15 juli 2019

Onze docent Jesse is aanstaande zondag te zien in het televisieprogramma ‘The Big Audition’. Hierin zien we hoe mensen auditie doen voor hun droombaan. Jesse solliciteert naar een baan als improvisatie-toetsenist bij een comedy-club. Geluk voor ons: als hij de baan krijgt, kan hij deze prima combineren met het werk voor Muziek Voor Ieder Kind. Weten hoe het afloopt? Kijk zondag 21 juli om 20.15 naar ‘The Big Audition’ op NPO3.

Nieuwe pianodocente

8 juni 2019

Welkom Marte!

Graag stellen we onze nieuwe pianodocente aan je voor, Marte Gerritsma, Ze studeerde in Utrecht bij Martyn van den Hoek en in Zwolle voor haar Master bij Frank van de Laar. Sinds 2017 werkte ze bij de Universiteit Utrecht als promovendus. Maar omdat de combinatie wetenschap en muziek bijzonder druk werd en ze heel graag meer tijd aan de muziek wilde besteden, heeft ze kortgeleden haar baan opgezegd. Ze is erg blij dat ze ruimte heeft gecreëerd voor wat ze toch echt het liefste doet: pianospelen en pianoles geven. Marte zal gaan lesgeven op onze locatie aan de Frans Halsstraat of aan het Pieterskerkhof.

Subsidie Amateurkunsten

4 juni 2019

Muziek Voor Ieder Kind heeft een aanvraag gedaan voor subsidie Amateurkunsteducatie van de Gemeente Utrecht voor de periode 2019-2021. Muziek Voor Ieder Kind wil in iedere wijk in Utrecht muziekonderwijs een prominente plek geven. Wij willen (instrumentaal) muziekonderwijs toegankelijk (dat wil zeggen betaalbaar en bereikbaar) maken voor een brede groep Utrechtse kinderen, waarbij ook kinderen in achterstandsposities en met verschillende culturele achtergronden de kans krijgen om muziek te leren maken en thuis een instrument kunnen bespelen.

Wil je meedenken over hoe we dit het beste kunnen doen? Of heb je ideeën of suggesties? Laat het ons weten. In juli zal de commissie uitsluitsel geven over de toekenning van de subsidie.We houden je op de hoogte!

Instrumentale Verkenningslessen nu ook op het Pieterskerkhof

15 januari 2019

Na de start van de lessen Instrumentale Verkenning op onze locatie aan de Frans Halsstraat 22A, geven we deze cursus nu ook aan het Pieterskerkhof. Deze locatie bevindt zich midden in de stad. Wil je je kind een proefles laten volgen? Schrijf hem of haar hier in.