Martin Scheppink

Pianodocent

Martin horizontaal

Martin

Over Martin

Martin Scheppink heeft gestudeerd aan de Herman Brood academie in Utrecht en aan het conservatorium van Amsterdam. Hij brengt momenteel Franse pianomuziek uit onder zijn pseudoniem ‘Martin La Pelle’ en is daarnaast ook actief in diverse bands.

Wanneer werd je gegrepen door muziek?

Al vanaf jongs af aan was ik gefascineerd door muziek, thuis stond er vaak muziek aan, mijn moeder speelde gitaar of we zongen liedjes. De eerste keer dat ik een piano aanraakte was ik 6. Ik kon uren turen naar de hamers en het mechaniek, die fascinatie ben ik nooit meer kwijtgeraakt.

Wat is het belangrijkste dat je zelf hebt geleerd?

Dat muziek niet altijd om noten gaat, maar om de juiste noot te raken. Muziek is gevoel en de meeste universele taal die er is, het raakt je als iemand die juiste noot raakt.

Wat wil je leerlingen meegeven?

Plezier, muziekmaken en pianospelen is plezier hebben. Elke leerling doet dat op zijn/haar/hen eigen manier en voor mij ligt de uitdaging om de liefde en plezier voor muziek over te brengen!

Wat is je favoriete muziek?

Ik luister en maak echt alles soorten muziek, zolang het mij maar weet te pakken!

Waar word je verder blij van?

Mijn werk vind ik leuk, dat is niet alleen pianoles geven, maar ook optreden & liedjes schrijven daarnaast hou ik van wandelen in de natuur, koken en tijd doorbrengen met de lieve mensen om mij heen!

Muziekles

Pianoles
Dag: Woensdag
Tijdstip: tussen 12.15 en 18.30 uur
Locatie: Zimihc Wittevrouwen, Bouwstraat 55