Michelle Hartskeerl

Zang- en muziekdocente

S78530-87

Michelle

Over Michelle

Michelle is in 2021 afgestudeerd aan het conservatorium van Arnhem met hoofdvak zang. Ze is geboren op Bonaire en opgegroeid in Mexico. Michelle is drietalig opgevoed en dat is ook terug te zien in haar muziek en manier van lesgeven. Ze vind het belangrijk dat jij je creatief kan uiten en spelenderwijs kan leren. Vooral doen en uitproberen, fouten bestaan niet!

Wanneer werd je gegrepen door muziek?

Ik weet nog dat ik als jong meisje een keer naar de tv keek en een vrouw achter de piano zag zitten te zingen, er begon toen iets in mij te branden dat mij stuurde om muziek te gaan maken.

Wat is het belangrijkste dat je zelf hebt geleerd?

Om niet te vergeten te genieten van wat je doet; ga niet voor perfectie maar wat goed voelt voor en bij jou.

Wat wil je leerlingen meegeven?

Fouten bestaan niet, alles heeft een reden en alle geluiden kunnen individueel mooi klinken. Het idee is om te gaan ontdekken welke geluiden samen mooi zijn en wat hun raakt.

Wat is je favoriete muziek?

Uy dat is een moeilijke vraag! Ik voel me overal wel een beetje thuis maar voornamelijk luister en zing ik veel pop en muziek afkomstig uit Latijns Amerika.

Waar word je verder blij van?

Reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Lekker eten met lieve mensen om mij heen en mensen die opgaan in hun kunst en waar passie ervan af straalt.