Pianoles Lunetten

MuziekvooriederKind-AnnavanKooij-7814-1170x440

Pianoles

Woon je in Lunetten en wil je dolgraag op pianoles? Bij OBS de Klim kan dat! Wil je leuke liedjes spelen vanaf blad of lekker improviseren met dit prachtige instrument? Alles is mogelijk in de pianolessen van Stichting Muziek voor Ieder Kind. Als beginner kun je binnen een paar lessen al een liedje leren. Ben je gevorderd? Ook dan helpt onze enthousiaste en vakkundige docent Melle je graag om je verder te ontwikkelen. Klinkt goed toch?

Wat leren we onze leerlingen in de pianolessen?
  • aanleren van een goede techniek;
  • ontwikkelen van een gevoel voor ritme;
  • trainen van hun gehoor;
  • lezen van noten.
  • samenspelen.

Hoe werken we?
Bij Stichting Muziek Voor Ieder Kind werken we in groepjes van 2-3 leerlingen met een lesmethode en leuke speelstukken die passen bij de interesse van de kinderen, het bijbehorende niveau en de ontwikkelingsfase waarin ze zitten. In de lessen besteden we veel aandacht aan samenspel. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij ons op les. We beginnen dan ook al met noten lezen.
De ervaring leert dat hoe verder leerlingen zijn in hun ontwikkelingen, des te sterker ze weten wat ze willen spelen. Dit proces ondersteunen we graag; we doen dit door goed te luisteren naar de wensen van de leerling en hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. Daarnaast dragen we graag ideeën aan.
Het thuis oefenen van de liedjes en stukken vormt een belangrijk onderdeel van de pianoles. Als een kind dagelijks – al naar gelang de leeftijd – tussen de 10 en 30 minuten oefent, dan boekt hij of zij goede resultaten.

Advies van Muziek voor Ieder Kind
Graag helpen we met het maken van een keuze voor de huur of aanschaf voor een goed instrument. Een akoestische piano – mits in goede staat – is wat ons betreft de beste keuze. We raden het regelmatig oefenen op een keyboard af. Een digitale piano is wel een goed alternatief of een keyboard met aanslag gevoelige toetsen. Voor beginners zijn 61 toetsen genoeg om mee te beginnen. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Muziek voor Ieder Kind; onze naam zegt het al. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om muziekles te volgen. Wij krijgen hiervoor subsidie van de Gemeente Utrecht. Als je kind een U-pas heeft, hoeven ouders zelf niet voor de lessen te betalen. Met het tegoed van de U-pas betaal je een deel van het cursusgeld en het Jeugdfonds Cultuur betaalt de rest. Zo kan je kind jaar in jaar uit, tot zijn of haar 18e pianoles of gitaarles krijgen van ons. Klinkt goed toch?

Het tarief voor een heel cursusjaar is €695,-.
Is de prijs voor jou te hoog? Neem contact op, wij vinden een oplossing!

U-pas: Met een U-pas betaal je zelf niets voor de lessen. Wij vragen voor je dochter of zoon subsidie aan bij het Jeugdfonds Cultuur
Geen U-pas: Het Jeugdfonds biedt subsidie voor ouders die zich net boven de U-pasgrens bevinden.

Enthousiast geworden en wil je een proefles piano volgen in Lunetten? Schrijf je hieronder in voor een gratis proefles!
Inschrijven

In samenwerking met:

Praktische informatie

Locatie: OBS de Klim, Eifel 26

 

Dag: dinsdag en vrijdag
Tijdstip: tussen 15.15 en 18.15 uur

Lesduur: Driekwartier bij 3 leerlingen, halfuur bij 2 leerlingen


Tarieven:

U-pas: Met een U-pas betaal je zelf niets voor de lessen. Wij vragen voor je dochter of zoon subsidie aan bij het Jeugdfonds Cultuur
Geen U-pas:
Het Jeugdfonds biedt subsidie voor ouders die zich net boven de U-pasgrens bevinden.

  • Gratis proefles
  • introductiecursus І 10 lessen van 30/45 minuten І € 188,-
  • introductiecursus І 10 lessen van 45 minuten І € 188,-
  • duoles І 37 lessen van 30 minuten І € 695,-
  • trioles І 37 lessen van 45 minuten І € 695,-

Muzieklessen in Kanaleneiland!

Schrijf je kind nu in!

Onze docente Pinar heeft heel veel zin om de lessen te geven!