Pianoles

MuziekvooriederKind-AnnavanKooij-7814

Pianoles

In de pianoles leer je snel vertrouwd te worden op de toetsen. Als beginner kun je binnen een paar lessen al een liedje leren. Ben je gevorderd, ook dan helpen we je graag om je verder te ontwikkelen. We werken aan een goede techniek en verder komt het ontwikkelen van gevoel voor ritme, het trainen van je gehoor, noten lezen en vele andere aspecten vanzelfsprekend aan de orde. We werken met een lesmethode die past bij de interesse van het kind, zijn of haar niveau en zijn of haar ontwikkelingsfase. Doorgaans beginnen we met gericht noten lezen als het kind in groep 3 zit.

De ervaring leert, dat hoe verder leerlingen zijn in hun ontwikkelingen, des te sterker ze weten wat ze willen spelen. Dit proces ondersteunen we graag. Dit doen we door goed te luisteren naar de wensen van de leerling en hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. Daarnaast dragen we graag ideeën aan.

Het thuis oefenen van de liedjes en stukken vormt een belangrijk onderdeel van de pianoles. De ervaring leert dat kinderen die dagelijks – al naar gelang de leeftijd – tussen de tien en dertig minuten oefenen, de meest bevredigende resultaten boeken.

Graag helpen we met het maken van een keuze voor de huur of aanschaf voor een goed instrument. Een akoestische piano (mits in goede staat) is de beste keuze. We raden het regelmatig oefenen op een keyboard af. Een digitale piano is wel een goed alternatief. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

Inschrijven

Info

Dag:  Woensdag
Docent:  Jesse Brouwer
Locatie:  Zimihc, Bouwstraat 55

Dag:  Vrijdag
Docent:  Matthijs Solinger
Locatie:  Zimihc, Bouwstraat 55

Dag:  Dinsdag en donderdag
Docent:  Matthijs Solinger
Locatie:  Cereolfabriek, Everard Meijsterlaan 1

Tarieven:
€280,- voor tien lessen van een half uur (introductiecursus)
€966,- voor 37 lessen van een half uur, individueel
€643,- voor 37 lessen van twintig minuten, individueel
€602,- voor 37 lessen van een half uur, duoles
€402,- voor 37 lessen van twintig minuten, duoles

Pianolessen op de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Schrijf je kind nu in!

Schrijf je kind NU in voor een proefles of neem contact op voor meer informatie.