Gitaarles

MuziekvooriederKind-AnnavanKooij-7604

Gitaarles

Met de gitaar kun je alle kanten op. Je kunt zowel in je eentje een liedje spelen, als samenspelen met anderen. Ook is het mogelijk jezelf te begeleiden. Bovendien kun je akoestisch of elektrische gitaar leren spelen. In de lessen wordt aandacht besteed aan een goede techniek, maar ook aan noten lezen, luisteren en improviseren.

We werken met een lesmethode die past bij de interesse van het kind, zijn of haar niveau en zijn of haar ontwikkelingsfase. Doorgaans beginnen we met gericht noten lezen als het kind in groep 3 zit.

De ervaring leert, dat hoe verder leerlingen zijn in hun ontwikkelingen, des te sterker ze weten wat ze willen spelen. Dit proces ondersteunen we graag. Dit doen we door goed te luisteren naar de wensen van de leerling en hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. Daarnaast dragen we graag ideeën aan.

Het thuis oefenen van de liedjes en stukken vormen een belangrijk onderdeel van de pianoles. De ervaring leert dat kinderen die dagelijks – al naar gelang de leeftijd – tussen de tien en dertig minuten oefenen, de meest bevredigende resultaten boeken.

Graag helpen we met het maken van een keuze voor de huur of aanschaf voor een goed instrument. Voor een beginner zijn er geschikte gitaren te koop vanaf ongeveer €75,-. Onze docent geeft hier in de proefles graag meer informatie over.

Inschrijven

Info

Dag:  Donderdag en vrijdag
Docent:  Pablo Pluut
Locatie:  Basisschool USV, Frans Halsstraat 22A

Tarieven:
€280,- voor tien lessen van een half uur (introductiecursus)
€966,- voor 37 lessen van een half uur, individueel
€643,- voor 37 lessen van twintig minuten, individueel
€602,- voor 37 lessen van een half uur, duoles
€402,- voor 37 lessen van twintig minuten, duoles

Reviews

De giraarlessen worden gegeven op de donderdag en vrijdag aan de Frans Halsstraat 22A

Schrijf je kind nu in!

Schrijf je kind NU in voor een proefles of neem contact op voor meer informatie.