Scholen

141118-163

Basisscholen: korte projecten

Een muziekboost op jullie school? Een muziekproject is hier uitermate geschikt voor! Wij bieden volop mogelijkheden en denken graag met je mee. We kunnen aansluiten bij alle gewenste thema’s en vakoverstijgende gebieden. Muziek is zeer breed inzetbaar en voor leerlingen heerlijk om zich voor een korte periode intensief mee bezig te houden.

Lees meer
240119-66

Basisscholen: meerjarige ondersteuning

Wil je als school ervoor zorgen dat er op structurele basis goed muziekonderwijs gegeven wordt? Muziek Voor Ieder Kind biedt meerjarige ondersteuning bij de ontwikkeling van muziekonderwijs op jullie school. We hebben jarenlange ervaring bij het ontwikkelen en uitwerken van een lange leerlijn muziek, gebaseerd op de onderwijsvisie van de school. Wij sluiten zo veel mogelijk aan bij jullie wensen.

Lees meer
101018workshopOB©concertgebouw-1 (1)

Bredescholen: muzieklessen na schooltijd

Muziek op jullie Bredeschool? Kinderen van Bredescholen kiezen graag voor muziek als naschoolse activiteit. Wij bieden toffe lessen voor elke leeftijdsgroep. Bijvoorbeeld Muziekavontuur voor kinderen uit groep 3 en 4. Of een cursus songwriting voor kinderen uit groep 6, 7 en 8.

Lees meer
IMG-20190115-WA0010

Buitenschoolse opvang: muzieklessen op BSO’s en kinder dagverblijven

Kinderen vinden het heerlijk om muziek te maken en zich muzikaal uit te leven. Wij geloven in het grote belang van muziek na schooltijd. Juist de BSO is een perfecte plek om muziek aan te bieden zodat kinderen hun talenten kunnen verkennen en zich op muzikaal gebied verder kunnen ontwikkelen.

Lees meer